Esimene nädal Osnabrückis (Karel ja Cris)

Alustasime 12. veebruari varatundidel oma teekonda Saksamaa poole. Jõudes Tallinna lennujaama otsisime ülesse ülejäänud rännumehed ja suundusime check-ini. Pärast turvakontrolli liikusime edasi ootealasse, kust ostsime kõhutäidet ja sisustasime aega lauatennise mängimisega. järgmiseks suundusime lennukisse. Lend oli rahulik ja möödus sujuvalt
Frankfurdis tekkis ka juba väike ärevus, sest oled võõras keskkonnas ja kõik oli uus ja huvitav. Seal aga tekkis väike viperus, sest lend väljus 10 minutit hiljem. Tänu selle me ei jõudnud õigeaegsele Bremenist-Osnabrücki minevale rongile ja pidime tund aega ootama.Jõudes Osnabrücki kohtusime oma vastuvõtjatega ja läksime kähku poodi. Kuna meil kõigil olid kõhud tühjad käisime ka läbi kodutee peale jäävas kebabi putkas. Esimene päev kõik ilus, tore ja läksime magama.

Teine päev oli kõige huvitavam ja samas ka hirmuäratav. Hommikul pidime vara ärkama ja minema kõik oma firmadesse et asuda tööle. Väga kiirelt sai ka selgeks, et tööle meid viiakse, aga koju peame ise bussidega tagasi saama. See muutus väga huvitavaks kuna me ei olnud teadlikud kust ja kuhu mingi buss läheb. Edasised nädalasisesed päevad läksid tööelu rutiini järgi. 

Nädalavahetusel külastasime kohalike poolt soovitatud ööklubi mis osutus arvatust suuremaks ja lahedamaks.


Seal oli vähemalt 6 erinevat tantsusaali kus mängisid erinevad dj-d

Laupäev möödus rahulikult linnavahel uudistades ja pühapäeval puhkasime lihtsalt kodus.

Kommentaarid