1 nädala kokkuvõte

1. nädala kokkuvõte

12 veebruari lõuna paiku, lendasime neljakesi Saksamaale Osnabrücki praktikale. Reis möödus ilma suuremate probleemiteta. Esmaspäeva hilja õhtuks olime kenasti kohal ja suhteliselt väsinud ning sai magama mindud niipea kui võimalik, sest järgmise päeva hommikul tuli vara tõusta, et jõuda oma praktikakohtadesse.

Oma praktikohta jõudes ma ei teadnud mida oodata, sest see on esimene praktika kogemus mulle ja see toimub ka välismaal. Kohapeale jõudes sai tutvutud inimestega, sain kerge tuuri amazone tehase üle ja nii see päev möödus rohkem juttu ajades ja tulevasi plaane uurides. Tulevastel päevadel sai natuke rohkem tutvutud tehasega ja teiste praktikantitega ja muidugi erialaseid asju ka õpitud. Saksmamaal on mehhatroonika praktika teistmoodi. Siin käiakse koolis, et saada teoreetilisi teadmisi ja tööstused võtavad õpilased enda juurde ja õpetavad kõiki praktilisi oskusi (lukksepatöid esimesena ja siis igasugu muid erialasi oskusi, pneumaatika, hüdraulika, elekter, programeerimine jne.)

Vabal ajal pole väga jõudnud palju teha, kui tutvuda linnaga, kus elame ja lihtsalt imestada kohaliku elu üle. Ilm on siin suhteliselt soe, väljas pluss kraadid ja pea iga päev paistab päike. Tulevastel nädalatel proovime külastada ka muid Saksamaa linnu.

(Lisan pilte kunagi hiljem)

Kommentaarid