2 nädala kokkuvõte (Teet ja Eduard)

Teine nädal möödus rutiinsemalt, oleme juba kohaliku oluga harjunud ja kõik sujub. Tööl saab käidud nii nagu vaja ja probleeme ei ole esinenud sellega. Esmaspäeval saime ka oma rendirahad ära makstud, niiet sellega enam meil muret pole.

Meid kõiki kutsuti ka Saksa partnerite partnerite poolt esmaspäeva õhtul välja sööma, kuhu oli ka kutsutud Saksa koolist inimesi nii õpilasi, kui muid ninasi ning lisaks neile Briti õpilased, kes on tulnud Osnabrücki kooli end kaheks nädalaks õppima. Ainult mina ja Eduard otsustasime sellest osa võtta, sest teised Eesti poisid olid äsja koju saanud, ning nad olid väsinud ja väga ajaliselt ei oleks jõudnud ka. Õhtusöögil istumise vabadele kohtadele, mis olid Britide lauas ja tegime tutvust. Õhtu möödus süües, juues ja vesteldes erinevatel teemadel.

Lisaks kutsuti meid osa võtma ka reedel õhtul toimuval Öövalvuri tuurilt Saksa partnerite poolt (sama grupp oli kohal, mis oli esmaspäeval), kust samuti osa võtsime, seal giid tutvustas meile linna ja rääkis selle ajaloost,  tuuri käigus saime ronida Osnabrücki kiriku tippu, kust avanes hea vaade linnale. Lisaks viis giid meid ka läbi linna öövalvurite torni, kus rääkis Osnabrücki ajaloo, mitte kõige säravamatest momentidest. Kogu eksursioon kestis kokku kaks tundi.

Kommentaarid